Δικαίωμα υπαναχώρησης και Εγγυήσεις

Σύμφωνα με το Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) και τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, με τους εξής όρους:

– Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας.

– Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση που το παραλάβατε και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να είναι στην πλήρη αρχική του συσκευασία χωρίς να φέρει φθορές ή αλλοιώσεις, με ότι αυτό περιείχε ακόμα και τα συνοδευτικά έντυπα.

– Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί η εταιρία μας έχει δικαίωμα να μην κάνει αποδεκτή την επιστροφή ή σε κάποιες περιπτώσεις να επιστρέψει μειωμένο αντίτιμο που θα οριστεί έπειτα από έλεγχο του χρησιμοποιημένου προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή σε προϊόντα που η πρότερη χρήση τους ή η αποσφράγισή τους τα καθιστά ακατάλληλα για λόγους υγιεινής όπως καλλυντικά, ενδύματα, ακουστικά κ.τ.λ. ή προϊόντα που περιέχουν πνευματικά δικαιώματα.

– Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

– Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο με courier στην έδρα της εταιρίας μας και με δική σας επιβάρυνση ή αυτοπροσώπως στο κατάστημά μας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 76 – 54644 Θεσσαλονίκη.

– Η εταιρία μας, εφόσον η επιστροφή ακολουθεί τους παραπάνω όρους, οφείλει εντός 10 ημερών από την παραλαβή του δέματος να σας καταβάλει το αντίτιμο.

– Η εταιρία μας επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντος σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας ή εάν το προϊόν φέρει ελάττωμα ή βλάβη που καλύπτεται από εγγύηση.

– Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μόλις παραλάβετε το δέμα σας.

– Η εταιρία μας δύναται να τροποποιήσει τους όρους εγγύησης- χρήσης χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.

– Οι όροι εγγύησης που συνοδεύουν κάποια προϊόντα είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Οφείλεται να κρατήσετε το ανάλογο έντυπο με την απόδειξη για να πιστοποιείται η ισχύς του εάν σας ζητηθεί.