Τρόποι Υποβολής Παραγγελίας:

Παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω του ηλεκτρονικού κασταστήματος. ΔΕΝ απαιτείται εγγραφή.

Παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook, στο mail: bi************@gm***.com ή στο chat της σελίδας μας www.trelestsixlofouskes.gr

Παραγγελία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2310 889 880 (10:00-21:00 Δευτέρα-Παρασκευή).

Χρόνος Παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από το είδος που επιλέξατε και τη διαθεσιμότητά του. Στα διαθέσιμα είδη η προετοιμασία της παραγγελίας σας (δημιουργία μακέτας, αποστολή της μακέτας σε εσάς για έγκριση, εκτύπωση) είναι 1-3 ημέρες. Η αποστολή γίνεται άμεσα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και παραλαμβάνετε εντός 1-4 ημερών (Δευτέρα-Παρασκευή), αναλόγως την περιοχή που βρίσκεστε.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, απεργιών κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή επίλυση προβλήματος με την αποστολή σας.

Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής:

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με ΕΛΤΑ courier.

Τα έξοδα αποστολής είναι 4,00€ (έως 2 κιλά). Σε περίπτωση που λόγο όγκου του δέματος τα έξοδα αποστολής είναι μεγαλύτερα των 4,00€ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Παραλαβή μπορεί να γίνει και από το κατάστημά μας στην οδό Γαμβέτα 112, Θεσσαλονίκη.

Τρόποι πληρωμής:

Οι Τρελές Τσιχλόφουσκες σας δίνουν τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

– Με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας στην οδό Γαμβέτα 112, Θεσσαλονίκη

– Με τραπεζική κατάθεση/ηλεκτρονική μεταφορά του τελικού ποσού της παραγγελίας σε Εθνική Τράπεζα

– Mε κάρτα πραγματοποιώντας την παραγγελία μέσω του site μας

ΠΡΟΣΟΧΗ σε περίπτωση που η συναλλαγή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα -εκτός Εθνικής Τράπεζας, τα τραπεζικά έξοδα θα επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ επιλέξτε έξοδα ΕΝΤΟΛΕΑ (σε περίπτωση που η τράπεζά σας δεν δίνει τέτοια επιλογή θα πρέπει να βάλετε 3,00 επιπλέον για έξοδα που θα γίνουν κράτηση στον λογαριασμό μας).

Δικαιούχος:

ΤΡΕΛΕΣ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ Ε.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR8201105410000054100537320

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί και θα αποσταλεί κατόπιν επιβεβαίωσης της πληρωμής σας.

Όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, λόγω τεχνικών περιορισμών, τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να μην υπολογίζονται σωστά κατά την καταχώρηση της παραγγελίας (όπως π.χ. μεγάλο ογκομετρικό βάρος). Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαφορά που θα σας επιβαρύνει.